Sport og natur som inspiration

Jeg finder ro i at dyrke sport og at være ud i naturen – to ting, som jeg tit kombinerer.

Som tidligere konkurrenceløber ved jeg, hvad det vil sige at præstere. Jeg bruger i dag løb som et middel til at give min krop og tanker mulighed for at give slip på ting, som der ikke længere er brug for at gemme på. Samtidig er det for mig vigtigt at være i god form både mentalt og psykisk, så jeg kan være til stede med hele mig, når jeg arbejder med mine klienter.

For mig er det en kunst at kunne bevæge sig på grænsen mellem at skulle præstere og samtidig bevare roen – efter en lang tur rundt i Roskildes dejlige natur og landskab føler jeg mig tanket op med fornyet energi og overskud.

Med tankerne på mental og fysisk sundhed, kan jeg kun understrege vigtigheden af at prioritere at komme ud og være med sig selv i naturen – hvad enten det er for at dyrke sport, være sammen med venner, eller noget helt tredje – det er kun dig selv og din fantasi, der kan holde dig tilbage. Jeg bruger selv gerne weekenderne på lange vandreture – nogen gange med overnatning i telt – som giver en unik mulighed for at være i et med dig selv og naturen.

Skulle du have brug for gode råd til at komme i gang med at leve et liv i harmoni med dig selv, så er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Hvis I er en gruppe som kunne tænke jer at komme i gang med at løbe, så hjælper jeg jer gerne i gang.

Har du mod på at gå i gang?

Uanset om du ønsker at udvikle dig eller håndtere svære perioder i dit liv, dit parforhold eller i din familie, så start med at kontakte mig, så at vi kan snakke din situation igennem – helt uforpligtende.

Jeg glæder mig meget til at tale med dig!