Mit livssyn

Mit livssyn er optimistisk, rummeligt og respektfuldt

Jeg tror på forskelligheden i mennesker. Alle mennesker rummer mange facetter og stor kompleksitet, og vi har alle en dyb grund til at agere, som vi gør. Derfor skal vi passe på med at sætte hinanden i bås. Vi bør i højere grad se på, hvordan vi kan nuancere vores syn på hinanden.

Det er min klare holdning, at alle mennesker kan udvikle sig. Personlig udvikling er og skal være en fast rejsekammerat gennem hele livet. Gennem løbende udvikling kan det enkelte menneske opnå en dyb forståelse af og erkendelse om sig selv og sine omgivelser – partner, venner, familie, bekendtskaber osv.

Selv i situationer, der er svære eller føles umulige at tackle, kan det enkelte menneske – med den rette hjælp og et ønske og håb om at flytte sig – komme videre i sit liv.

Jeg arbejder med høj etik og moral samt gensidig tillid til og respekt for sig selv og hinanden. Jeg sikrer altid, at du kan udvikle dig i et trygt miljø sammen med mig.

Har du mod på at gå i gang?

Uanset om du ønsker at udvikle dig eller håndtere svære perioder i dit liv, dit parforhold eller i din familie, så start med at kontakte mig, så at vi kan snakke din situation igennem – helt uforpligtende.

Jeg glæder mig meget til at tale med dig!